Márciusi PIXIBAG - vélemény és mini tesztek

2014 március 27.

ITT már írtam egyszer a box és a bag közötti különbségekről, tehát már válogathatunk is, annak megfelelően, hogy inkább a drogériák slágertermékeit vagy a luxus kozmetikumokat próbálgatnánk ki.  Őszintén megmondom a Pixi családból a BAG kicsit szokatlan még nekem. Észrevettem magamon, hogy nem örülök neki olyan látványosan, mint a boxban lévő termékeknek, sőt elsőre úgy érzem, hogy huu hát ez nem az igazi. Aztán végül szépen sorban ezek a termékek bekúsznak a fürdőszobába és nagyon megszeretem őket. Valahogy így volt ez a mostani összeállítással is.

A neszeszer nagyon cuki, ezt már most le kell szögeznem. :) Én örülök neki, hogy az előző világos után most egy fekete verzió érkezett, nagyon jól mutat együtt is a kettő. Mivel én nem tudok a neszeszer mániámmal mit kezdeni, tuti, hogy a következőnek és a következőnek és az azután következőnek is örülni fogok, egyszerűen ez szerintem belém van kódolva. :)

A termékekkel kapcsolatban már nem volt ilyen egyértelműen pozitív a véleményem, kibontottam a csomagot és azt mondtam, hogy hááát...aztán kicsit félretettem, most pedig azt vettem észre, hogy végül szépen használatba vettem a dolgokat, és egészen meg is szerettem őket, úgyhogy lássuk is mit tudnak!

Az első, ami a kezembe került az a Dove hajbalzsam + hajpakolás volt, ami egy 50 ml-es kis tubus, és fogalmam sincs, hogy ennek vajon csak ekkora-e a teljes mérete, de olyan kis picinek tűnt nekem, hogy elsőre azt hittem kézkrém. Nagyon finom, tiszta illata van, de ez szerintem minden Dove cuccra nagyon jellemző, én legalábbis imádom az összes Dove termék illatát, számomra nagyon eltalálják ezt mindig. A hajamra nagyon odafigyelek mindig, a leghatásosabbnak eddig a különféle hajolajak bizonyultak, úgyhogy külön örültem, hogy ebből a pakolásból is azt a verziót rejtette az én csomagom, amiben olajok is vannak. Selymes és puha lett tőle a hajam, nem nehezedett el, és könnyen ki tudtam fésülni. Egész sokáig éreztem még az illatát is, a barátom meg is jegyezte hajmosás után, hogy most különösen finom illata van a hajamnak. :) Nagyon megtetszett a hatása, úgyhogy szerintem fogok még ebből venni, mert jó balzsamot találni nem  könnyű!

A New Yorker tusfürdőt sem tudtam elsőre hova tenni, alapból már meglepett a márkák listájánál. Elképzelni sem tudtam, hogy milyen New Yorkeres cuccot fognak beletenni, egy karkötőt? De végül ugyanúgy egy tusfürdő lett, mint az előzőben a Pussy Deluxe. Elsőre nem tetszett az illata, de ahogy szaglásztam egyre inkább megfogott. Egész jó! Én a tusfürdőkkel nem nagyon szoktam vacakolni, általában valamilyen Balea, Nivea, Dove vagy (ha akciós, akkor) a Ziaja kakaóvajas mellett szoktam kikötni, abszolút nincs nagy elvárásom ezekkel szemben, legyen finom illata, legyek tiszta és lehetőleg azért ne szárítson. Ezeknek a feltételeknek ez is abszolút megfelel, szóval most betettem a zuhanyzóba és felváltva használom egy enyhébb illatúval..mikor melyikhez van kedvem inkább.

A Himalaya Herbals frissítő gyümölcspakolás nagyon érdekelt, mert kipróbáltam tőlük mostanság egy pár dolgot és abszolút meg voltam velük elégedve, szóval reméltem, hogy ez is beválik majd. Kicsit tartottam tőle, hogy mivel normál és száraz bőrre ajánlja a csomagolás, ezért majd nekem nem lesz jó. Már többször használtam, és ami biztos, hogy az illatát utálom, nekem ez tipikusan a büdös szag kategóriába esik. Nem baj, ezen azért általában túllendül az ember, ha valamire jóra számít. :) Szerencsére maga a hatása nagyon tetszik, bőrradírozás után szeretek valamilyen tápláló vagy tisztító maszkot feltenni, és úgy vettem észre, hogy a Bourjois arcradírommal nagyon jól működnek együtt! Kellemes érzést hagy a lemosás után, és valóban úgy érzem, hogy tisztít és frissít. A szaga ellenére biztosan el fogom használni (ezt a 10 percet ki lehet bírni), mert a bőrömnek eddig úgy néz ki, hogy tetszik, ha pedig elfogy, akkor szerintem a Himalaya polcain fogok utánpótlás után nézni.

Számomra hihetetlen, hogy még soha nem próbáltam ki az essence kézkrémeit, pedig minden évben hatalmas ováció tör ki a limitált kiadások körül és még olcsó is. Most nagyon megörültem, hogy lapult a csomagban egy ilyen, mert legalább kipróbáltam. :) Könnyű kis krém, teljesen jól beszívódott és finom illat maradt utána. Nekem ez valószínűleg télre kevésnek bizonyult volna, de így tavaszra szerintem teljesen jó lesz! mivel 75 ml-es kiszerelés nekem ez már táskába túl nagy, ezért az ágy mellett lakik és esténként szoktam vele bekenni a kezeimet, és bevallom lustaságból a lábaimat is. Teljesen jó a lábaimra is, és mivel gyorsan beszívódik nem gond, ha mégis ki kell ugranom még az ágyból miután bekentem, mert nem csúszkálok vele a kövön.

A két dolog, ami a legkevésbé sem fogott meg, az az AXE dezodor és az essence szemhéjpúder volt. A dezodornak előbb utóbb fogok egy esélyt adni, de ez tipikusan olyan dolog, amit hogyha egyszer bevált, akkor nehezen vált le az ember. Főleg, hogy ennek annyira nem tetszik az illata sem, tehát nem sok kedvem van kísérletezni vele. Ettől függetlenül a kíváncsiság hajt, mert a férfi AXE cuccok nagyon népszerűek, szóval gondolom a nőinél is igyekeztek kitenni magukért. Meglátjuk. :)

A szemhéjpúder esetében az a gondom, hogy nekem az essence szemhéjpúderek rendre csalódást okoznak..valamiért nekem nem jönnek be, nagyon porolnak, nem tudom szépen összedolgozni őket más púderekkel, potyognak és fakulnak is a nap során. Nekem ez a csillámos sötétkék jutott, ami lehet, hogy nem a legszerencsésebb, mert ez az egyik kedvenc színem, épp ezért egy MAC verzióm van is ilyenből, és persze össze se illene hasonlítani, annyira más kategória, de ég és föld a különbség. Már most tudom, hogy soha az életben nem fogok ezután nyúlni szerintem, főleg miután becsületből azért kipróbáltam és hát..ugyanaz a bajom ezzel is. porol, potyog, fakó..nem jó. :(

És persze volt benne egy 20%-os kupon a GWDIHW ajakbalzsamokra is. Nagyon cukik ezek a kis baglyos tégelyek, szóval szerintem be is fogom váltani! :)

Összességében tehát elégedett vagyok a tartalommal, találtam benne olyan termékeket, amik nagyon beváltak, olyan is volt benne, ami kevésbé tetszett, de pont ez a szépsége a dolognak. Én már várom a következőt! :)

Ti megvettétek ezt a kiadást? Tetszett nektek a tartalma?

Oldal tetejére