VIDEO - Kedvenc bőrápolási termékeim 2016-ban

2016 december 30.

kedvencbo_ra_pola_si.pngA tavalyihoz hasonlóan idén is összeszedtem egy-egy videóba a 2016-os év kedvenceit. Ebben az elsőben a bőrápolási kedvenceimet mutatom meg nektek, a következőben pedig a sminktermékeket hozom majd. Igyekeztem minden olyasmit összeválogatni, amik valamilyen formában meghatározóak voltak számomra 2016-ban. van olyan is közötte, ami egész évben végig kísért, de akadnak viszonylag friss kedvencek is, amik egészen biztosan velem tartanak jövőre is. Amiről volt korábban poszt, azt igyekeztem belinkelni, olvassátok el ezeket is, ha még nem tettétek volna! :) Ha van kedvetek írjátok meg ti is, hogy miket szerettetek idén a legjobban!

Tovább olvasom

Adventi nyereményjáték II. - 2 db Lancome parfümcsomag

2016 december 24.

lancome_ja_te_k2.jpg

Rengetegen jelentkeztetek az előző körre is (még tart az összesítés), és hamarosan kihirdetem a nyerteseket is, de addig is szerettem volna ezt a játékot meghirdetni nektek és így kívánni kellemes ünnepeket nektek! :)  

Ezen a héten 2 db csodálatos Lancome karácsonyi parfümcsomagot sorsolok ki a jelentkezők között. Az első a La Vie Est Belle, a második pedig a Trésor Midnight Rose illatot tartalmazza egy-egy hozzá passzoló tusfürdővel és testápolóval. 

Lássuk akkor, hogy mit kell tenni, ha szeretnétek jelentkezni a két csomagért! :)

Tovább olvasom

The Body Shop - Téli illatok

2016 december 21.

tbs_u_nnepi_illatok1_2.jpgA megjelenésük után szépen lassan, egyesével kúsztak be ezek az illatok a fürdőszobámba, és mostanra teljesen a mindennapi rutinom részesei. Imádom a The Body Shop szezonális illatait, de különösen a karácsonyi szezonra megálmodott illatok szoktak megfogni. Olyan viszont korábban még nem fordult elő, hogy mindhárom illatot megszeressem. Idén elég szomorú voltam, hogy a havas szilvát lecserélték, de így utólag már nem bánom annyira, mert most mindhárom illat nagyon-nagyon nyami lett. :)

Tovább olvasom

5 ajándékötlet karácsonyra - 2. rész

2016 december 20.

kezdo_2.jpg

Ismét csokorba szedtem néhány dolgot, ami bevillant így karácsonyra. Ezek mind olyan dolgok, amiknek tudom, hogy én is örülnék, vagy adtam már esetleg és nagyon bevált. :) Az előző ilyen karácsonyi ajánlóban inkább online vásárláshoz adtam ötleteket, de így vészesen a karácsony közeledtével ezek csupa olyan dolgok, amiket offline is be tudunk szerezni nagyon hamar! 

Tovább olvasom

ME TIME - t by tetesept habfürdő és fürdősó

2016 december 20.

metime_tbytetesept_11.JPGArra gondoltam most, hogy már a karácsonyi hajrá utolsó hetére fordultunk rá, érdemes egy kicsit írni a pihenésről is. :) Érdemes ilyenkor egy kicsit lassítani és hangolódni az ünnepekre, hogy mondjuk ne idegeskedve töltsük el ezt a néhány napot, hanem valóban értékes pihenéssel. Természetesen ezt vegyék magukra azok is, akik éppen a vizsgaidőszak miatt stresszelnek, vagy bármi más miatt őrlik fel magukat a hétköznapokban. Igenis szükség van néha egy kis kikapcsolódásra, hogy aztán újult erővel vágjunk megint bele a dolgunkba. :)

Nekem a kedvenc módszerem a forró fürdő, ugyanis semmi nem kapcsol ki és lazít el annyira, mint az az idő, amit így töltök el!

Tovább olvasom

VICHY x PIXIBOX

2016 december 19.

vichypixibox3.jpgNagyon szerettem a L'Occitane x Pixibox kiadást is és hihetetlenül megörültem, hogy a következő ilyen együttműködést a Vichyvel sikerült összehozni. Nagy általánosságban elmondható, hogy be szoktak jönni a Vichy termékei, sőt az egyik örök kedvencem pont egy Pixiboxból került ki, méghozzá a termálvizes 3in1 lemosó személyében. Alig vártam hát, hogy lássam miket rejt ez a közös kis doboz és milyen újdonságokat próbálhatok ki ezúttal! :) 

Tovább olvasom

VIDEO - Karácsonyi smink - The Body Shop első benyomások

2016 december 17.

kara_csonyisminkthumbnail.jpg

Ebben a videóban egy ünnepi sminket készítettem el, amihez néhány The Body Shop újdonságot is felhasználtam, szóval élesben, együtt próbáljuk ki ezeket. Néhány régi kedvencemet is elővettem tőlük, hogy akkor már egy komplett TBS smink szülessen, remélem tetszik nektek is a végeredmény. :) Ti milyen sminket fogtok karácsonykor viselni?

Tovább olvasom

Paper Dice - matricák és tervező

2016 december 14.

paperdice_planner_sticker_etsy_12.JPGTöbbször említettem már nektek, hogy mennyire odáig vagyok mindenért, ami papír. Én voltam az a lány a suliban, aki képes volt átírni a jegyzeteit, ha nem volt elég szép, és viszonylag hamar rájöttem, hogy legyen bármennyire szuper már a technika, én nem tudom elengedni a kézírást. Imádok írni! Rendesen kétségbeestem, amikor az egyetemről kikerülve rájöttem, hogy nincs többet évkezdős bevásárlás és nem kell szépséges füzeteket vadásznom például. Viszont rájöttem, hogy a rendszerezés és a naptárak is legalább olyan fontosak a számomra, úgyhogy ebben éltem ki magam..ami végülis odáig fejlődött, hogy Ákossal megalapítottuk a kis matrica és tervező márkánkat, a Paper Dice-t. :)

Tovább olvasom
Oldal tetejére