Givenchy Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse

2017 március 13.

img_7805.JPG

Egy kis parfümajánló következik, mert egy igazi finomsággal találkoztam az utóbbi időben, amiről úgy érzem érdemes nektek is beszámolni. Tudjátok már, hogy általában inkább az édeskés illatok felé húz a szívem (vagy inkább az orrom), viszont nagyon nehéz megtalálni azokat az édes illatokat, amik nem émelyítően tömények és fejfájósan cukrosak. A Givenchy Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse szerencsére minden kritériumomnak megfelel, és nagyon a szívemhez nőtt.

Eleve nagyon kedvelem a Givenchy divatház munkásságát, Párizs is a kedvenc városaim között van, ez a parfüm pedig első fújásra valahogy minden Franciaországban eltöltött pillanatomra emlékeztet. Friss, játékos, nőies, édes, de mégis nagyon kifinomult. Arról nem beszélve, hogy a jellegzetes szegecses mintával díszített ikonikus üvegben pedig ez a rózsaszín folyadék valami mesésen mutat! :)

Az illatkompozíciót Dominique Ropion álmodta meg és az alábbiak szerint írják le:

A fejjegyben felbukkanó friss, mandulás Madeleine sütemény akkord azonnal kóstolásra csábít. A szívjegy könnyed rózsacsokrából kibontakozó lágy nőiességet, a tonka bab érzéki vaníliás, mandulás harmóniája öleli át. Ki tudna ellenállni ennek a csábításnak?

Ebben a rövid leírásban egyszerűen minden benne van, amit ez a parfüm tud! Imádom minden egyes összetevőjét és azt, ahogyan a nap során alakul az illat.

Ha szeretitek az ilyen jellegű, édeskés illatokat, akkor mindenképpen érdemes megszagolni valamelyik parfümériában, mert az egyik legjobb édes illat, amit az utóbbi időben próbáltam!

Oldal tetejére