Byredo KABUKI, avagy a parfüm viselés következő szintje

2017 június 13.

unnamed.jpgNagyon szeretek a hangulatomhoz és az adott napomhoz parfümöt választani. Nálam ez általában egy amolyan reggeli rutin, ami a sminkelést és az öltözködést követi. Nálam ez az utolsó lépés, mielőtt kilépek az ajtón. Ehhez a pillanathoz alkotta meg a Byredo ezt a különleges KABUKI ecsetet.

Ben Gorham az illatosítás új művészetét álmodta meg. A három legnépszerűbb illatot zárták finom púder formájába: Bal d’Afrique, Blanche és Gypsy Water.


ke_pernyo_foto_2017-06-12_7_28_59.pngTökéletes akár magában is a nyakra simítva vagy akár az egész testre, de finoman rétegezhetjük is a parfüm fölé. Egyszerűen bedobhatjuk a táskánkba és magunkkal vihetjük, a puha ecsettel pedig bármikor újra felvihetjük kedvenc illatunkat. 

Nekem a BYREDO parfümök egyébként is a kedvenceim közé tartoznak, a Blanche és a Bal D'Afrique különösen, úgyhogy nagyon tetszik ez a koncepció így nyárra. Ki is próbáltam az üzletben és meglepően erőteljes az illata (én sokkal gyengébbre számítottam) és egészen tartós is egyébként, érdemes megnézni, ha szeretitek az ilyen különlegességeket! 

Oldal tetejére