CHANEL N°5 L’EAU

2017 január 22.

chanel_no5_leau_beautyjunkie_hungarianblogger_9k.jpgA CHANEL N°5 egy igazi ikon, aminek ősszel megjelent a várva várt kistestvére. Őszintén szólva azért is vártam nagyon ezt az illatot, mert nagyon szemeztem a  sima ötössel, de valahogy még nem éreztem eléggé magaménak, úgy gondolom, hogy abba az illatba "bele kell nőni". Amikor meghallottam, hogy a Chanel N°5 L’Eau parfümmel a fiatalabb közönséget szeretnék meghódítani, nagyon megörültem és alig vártam, hogy végre megszaglászhassam.  

Tovább olvasom

Tervezés 101 - Mit, mivel, hogyan?

2017 január 13.

paperdice_elvalasztok1.jpgImmár egy hónapja indítottuk Ákossal útjára a Paper Dice márkánkat, és most úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy bővebben meséljek a termékeinkről, illetve megválaszoljam a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is. Úgy vettem észre, hogy elég nagy misztérium lengi körbe a gyűrűs kalendáriumokat, és első körben néhány alapfogalmat szeretnék tisztázni és ajánlani néhány alternatívát, ami megkönnyítheti a választást illetve a későbbiekben is hasznos kiegészítőkről is mesélek, megmutatom én miket használok. :)

Tovább olvasom

OUTFIT - Make it happen

2017 január 12.

tchibo_beautyjunkie_edzes_1_2.jpgRitkán esik szó edzésről a blogon, mert azaz igazság, hogy nem vagyok egy nagy edzőterem barát.. de ez már valószínűleg mindenkinek lejött, aki olvassa a blogot egy ideje. Sajnos eléggé tropa a derekam, szóval emiatt muszáj mozognom, de nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan. Leggyakrabban itthon szoktam edzeni az elliptikus trénerünkön, illetve az olyan mozgásformákat szeretem inkább, mint a jóga vagy a pilates. Viszont valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva imádok edző ruhákat vásárolni, akkor is, ha 70%-ban csak Ákos látja meg én.  A Tchibo eheti kollekciójában rengeteg klassz dolgot találtam, kifejezetten sok minden van most jógához, aminek én például nagyon örülök. :) 

Ha esetleg az újévi fogadalmak között szerepel nálatok a mozgás rendszeresítése, akkor javaslom, hogy szerezzetek be pár klassz új cuccot az edzéshez és sokkal több kedvetek lesz nekiállni! ;) 

Tovább olvasom

1 hónapos arcápolási kihívás - 1. rész

2017 január 11.

the_body_shop_arca_pola_s_beautyjunkie_beautyblog_11.jpgJanuárban egy izgalmas kihívásban veszek részt, amire a The Body Shop kért fel. A lényege, hogy 1 hónapon át azt az arcápolási rutint használom, amit összeválogattam az ő termékeikből. A végén mindenképpen egy videóban szeretnék nektek mesélni a tapasztalatokról, szóval ha még nem tettétek meg, akkor iratkozattok fel a youtube csatornámra, hogy ne maradjatok le. :)  

Nagyon érdekesnek találtam ezt az ötletet, és mivel szívesen kísérletezek, így örömmel vállaltam ezt a kihívást. Még sosem csináltam olyat, hogy egyetlen márkának használtam volna minden termékét egyszerre bizonyos ideig, úgyhogy én magam is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül majd ki belőle. Mostanában elég sok dolgot próbáltam egyébként tőlük, amikkel meg voltam elégedve, de most csupa olyasmit szerettem volna választani a "rutinba", amit még korábban nem próbáltam. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mik ezek és miért rájuk esett a választásom, akkor olvassatok tovább! :)

Tovább olvasom

VIDEO - Kedvenc sminktermékeim 2016-ban

2017 január 08.

kedvencsmink.pngAz első részben a bőrápolási kedvenceket vettem sorra, most pedig megmutatom milyen sminkes kedvenceim voltak 2016-ban. Elég sok dolgot sikerült összeszedtem, úgyhogy ez is egy maratoni videó lett, de imádok ezekről beszélni és bízom benne, hogy találtok hasznos infókat a videóimban. :)

Szóval főzzetek egy teát, hozzatok valami rágcsát, és lássuk mik voltak a kedvenceim tavaly! :) 

Tovább olvasom
Oldal tetejére