Egy nap Milánóban

2017 április 28.

egynapmilanoban.jpg

Márciusban egy napra Milánóba utaztunk Ákossal és arra gondoltam, hogy érdemes lenne róla egy picit írni, illetve összeszedem nektek a kedvenc helyeimet is. Milánó az egyik kedvenc helyem egyébként, mert szerencsére nagyon közel van, isteniek az ételek, gyönyörű hely és nem mellesleg pont ideális akár egy egy napos kiruccanáshoz is! Egy videó is készült most a legutóbb, ezt is megtaláljátok a posztban. Remélem tetszik majd nektek ez a kis összefoglaló! :) 

Tovább olvasom

Így csempéssz egy kis tavaszi hangulatot a lakásba!

2017 április 28.

airwick2.jpgEgyszerűen imádom a tavaszt, és igyekszem minden tekintetben "tavasziasítani" nem csak a ruhatáramat, de az otthonomat is. Olyan apróságokkal szoktam játszani, mint mondjuk egy vidám párnahuzat vagy egy kis virág. Sajnos én képtelen vagyok hosszútávon életben tartani a kaktuszokon kívül mást, de azért mindig próbálkozik az ember, időről-időre azért beszerzek egy két növénykét, amik aztán anyunál landolnak egy kis újraélesztésre. :D Na de azért az illatukat imádom, és bár télen nagy illatgyertya felhasználó vagyok, valahogy melegben nem esik olyan jól gyertyákat gyújtani..nem tudom ti hogy vagytok vele. Most kipróbáltam az Air Wick Pure Areoszol spray-t és erről hoztam nektek egy kis beszámolót!

Tovább olvasom

PANDORA - Anyák Napja

2017 április 25.

pandora_anyaknapja_beautyjunkie_4_2.jpgA PANDORA Anyák Napi kollekcióból hoztam nektek megmutatni néhány darabot, hogy ha nem tudjátok mivel kedveskedjetek, akkor egy kis ötletet tudjatok meríteni esetleg. Illetve egy kicsit mesélek is, szokás szerint. :)

Tovább olvasom

VIDEO - Ragyogó tavaszi smink

2017 április 21.

ragyogo_tavaszi_smink.jpg

A mai videóban egy kémes-fényes textúrákra épülő ragyogó tavaszi sminket mutatok meg nektek lépésről lépésre. Hihetetlen egyébként, hogy néhány nap alatt milyen időjárási viszontagságokkal néztünk szembe..áprilisban azért már nem számít az ember hóra. Én ezzel a sminkkel üzenem a tavasznak, hogy mostmár nagyon szeretném, ha maradna is, mert ez az egyik kedvenc időszakom. :) 

Tovább olvasom

INTERJÚ - TV2 Tűsarok 2017. 04. 09.

2017 április 19.

ke_pernyo_foto_2017-04-19_13_53_49.png

Facebookon már meséltem nektek, hogy Orosz Barbi vendége voltam a Tűsarok c. műsorban, és végre online is elérhető az adás, úgyhogy meg tudom mutatni nektek is. Röviden mesélek a blogolásról (órákon át tudnék egyébként erről mesélni, lehet egyszer egy videóban majd meg is teszem, ha érdekel titeket:)), szóval ha kíváncsiak vagytok, akkor a lenti videóban meg tudjátok nézni a műsort! Nagyjából a 19. percnél jövök én. :)

Tovább olvasom

Megújult a Heinemann Duty Free Beauty & Skin Care részlege

2017 április 17.

heinemann_dutyfree_victoriassecret_repter_12.jpg

Egy hete egy nagyon izgalmas sajtótájékoztatón jártam a reptéren néhány blogger társammal, ugyanis a megújult Heinemann Duty Free és Victoria's Secret üzletben kalauzoltak végig bennünket és meséltek nekünk kicsit az újdonságokról. Mivel tudom, hogy sokan szoktatok rendszeresen utazni, és jön a nyári szabadságok időszaka is, gondoltam megmutatom nektek, hogy miért is érdemes korábban elindulni a reptérre! :) 

Tovább olvasom

Így készülök a tavaszra - 5 tipp, ami nekem bevált

2017 április 12.

i_gyke_szu_lo_katavaszra.jpgValamelyik nap végiggondoltam, hogy az utóbbi években milyen irányvonalak mentén próbálok tudatosan vagy akár ösztönszerűen készülni a tavaszra, és most ezt a néhány tippet és tapasztalatot szedtem nektek össze! 

Tovább olvasom

VIDEO - Februári és márciusi kedvencek 2017. (kozmetikumok és egyebek)

2017 április 04.

ma_ricusi_kedvencek.jpg

Kicsikét elszaladt a február és teljesen megfeledkeztem a kedvences videókról, olyannyira, hogy már a márciusnak is vége. Mindenesetre itt vagyok egy összevont havi kedvencekkel, remélem tetszik nektek :) Ha van kedvetek, írjátok meg ti is, hogy miket szerettetek a legjobban márciusban!

Tovább olvasom
Oldal tetejére