Könnyű nyári testápoló, olcsó matt rúzs?

2017 május 31.

tesztelve.jpgEgy új sorozatot szeretnék elindítani a youtube csatornámon, amiben olyan beauty újdonságokat mutatok meg nektek, amik valamiért megfogtak és megosztom veletek a rövidtávú tapasztalataimat. Sok-sok mindent kipróbálok, ami nem feltétlenül kerül be kedvencek közé, de azért szeretném veletek ezeket a tapasztalatokat is megosztani. :) Remélem tetszik nektek!

Tovább olvasom

Programajánló - Glamour Glammies szépségnap az Arena Plazában

2017 május 19.

banner_03_1.pngEgy kis programajánlóval érekeztem ma, ugyanis képzeljétek, idén is megrendezésre kerül a Glammies szépségnap az Arena Plazában. Ezen a napon a legújabb kozmetikai és szépségápolási termékeket egy szuper szépségnap keretein belül próbálhatjátok ki május 27-én az Arena Plazában, ráadásul mindenféle akciókkal és meglepetéssel várják a programra látogatókat. Én valószínűleg ott leszek, nézzétek meg a programokat és akciókat és, ha ti is kedvet kaptok hozzá, akkor biztosan össze fogunk futni :)

Tovább olvasom

VIDEO - Áprilisi kedvencek és csalódások 2017.

2017 május 16.

a_prilisi_kedvencek_thumbnail.jpg

Ebben a videóban az áprilisi kedvenceimet szedtem össze, és most becsúszott sajnos néhány csalódás is. Néha előfordul, bármilyen körültekintő próbál az ember lenni, viszont ezekről is kell beszélni. Szerencsére sokkal több volt a pozitív most is, sőt egészen szuper dolgokba futottam bele áprilisban is, szóval ha érdekel benneteket, hogy mik voltak ezek, akkor nézzétek meg a videót! :)

Ha van kedveteke, írjátok meg ti is, hogy miket szerettetek előző hónapban vagy ha volt valamilyen csalódásotok, akkor azt se hagyjátok magatokban! :)

Tovább olvasom

A hajam története & hajápolási tippek

2017 május 08.

ahajamto_rte_nete.jpg

Mára a kedvenc témámat hoztam el nektek, ami nem más, mint a hajápolás. Úgy vettem észre, hogy ti is nagyon szeretitek, ugyanis máig a legnépszerűbb posztjaim mind hajápolással kapcsolatosak, és rengeteg kérdést szoktatok nekem feltenni ebben a témában. Egy egyik legnépszerűbb ilyen bejegyzésem még 2012-ben született, amikor elmeséltem nektek a feketéből szőkévé válásom történetét, de azóta nem született ennyire átfogó bejegyzés. Most úgy döntöttem itt az ideje a folytatásnak, és mesélek egy kicsit nektek, hogy mi a helyzet mostanában a hajammal és miket használok. 

Tovább olvasom

Különleges Anyák Napi meglepetések az Omoroviczától

2017 május 03.

omorovicza_arioso_3.JPGAz Omorovicza az Arioso virágüzlettel közösen megálmodott egy csodálatos virágcsokrot, amely kizárólag Anyák Napja alkalmából elérhető az Arioso üzleteiben és webshopjában. Minden megvásárolt Anyák Napi csokor mellé egy voucher jár ajándékba, amely egyszeri 20% kedvezményre jogosít az Omorovicza üzletben, illetve egyszeri 4 000 HUF kedvezményre az Arioso üzleteiben. Továbbá minden csokor mellé egy Omorovicza utazó ajándékdoboz jár.

Szintén Anyák Napja alkalmából az Omorovicza Pop Up Spa-t szervez a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben. A pár napos esemény alatt a vendégek egy egyedi arckezelést élvezhetnek a szálloda csodálatos SPA-jában, ahol a kezelőszobát a Fleurt Virág Dekoráció öltözteti fel.

Tovább olvasom
Oldal tetejére