Nappali felújítás és előszülinapi shopping

2017 június 16.

hetivlog1.pngTudjátok, hogy mostanában kísérletezek a vlogolással, mert nagyon élvezem ezt a "szabadabb" kommunikációt, amikor csak benyomom a vlogkamerát és mesélek nektek mindenféléről. Amellett, hogy a napok történéseiből is láttok egy keveset, mindenféle beauty témát is belecsempésztem a videóba, nem is én lennék, ha nem :)) Keddtől ma estig vettem fel mindenfélét, szóval ha érdekel benneteket, hogy mi minden történt ezalatt az idő alatt, akkor tartsatok velem! :) 

Tovább olvasom

Guerlain forgatás és egy kis unboxing

2017 június 14.

ke_pernyo_foto_2017-06-13_8_25_11.pngIlyen videóm még nem volt, de szerettem volna belevágni picit a napi vlogolásba is. Szeretnék magammal vinni titeket az édekesebb napokon, illetve néha jólesik csakúgy kicsit leülni és mesélni. Az insta sztori volt ilyen felület nekem, de őszinténszólva nem szeretem most annyira, mert többször kidobált, lefagyott, újra kellett valamit venni..és úgy pont a spontaneitás veszik ki az egészből. Ezért gondoltam, hogy akár az unboxingok, mindenféle kis apróságok helyet kaphatnának ezekben a vlogokban és még ráadásul vissza is nézhetőek és nem tűnnek el 24 óra után. :) Remélem tetszik nektek ez az új koncepció és írjátok meg nekem a videó alatt nyugodtan, ha van bármi ötletetek! :) 

Tovább olvasom

Byredo KABUKI, avagy a parfüm viselés következő szintje

2017 június 13.

unnamed.jpgNagyon szeretek a hangulatomhoz és az adott napomhoz parfümöt választani. Nálam ez általában egy amolyan reggeli rutin, ami a sminkelést és az öltözködést követi. Nálam ez az utolsó lépés, mielőtt kilépek az ajtón. Ehhez a pillanathoz alkotta meg a Byredo ezt a különleges KABUKI ecsetet.

Tovább olvasom

Nyári bőrápolási tippek + The Body Shop nyereményjáték!

2017 június 11.

18882122_1466677886726737_4890054004521922782_n.jpgMost kivételesen nem a saját csatornámon találjátok ezt a videót, hanem a The Body Shop kért fel, hogy készítsek számukra egy nyári ajánlót és válogatást az ő csatornájukra. Igazán nem volt nehéz dolgom, mert volt pár dolog, ami belopta magát a szívembe mostanában. :) Ráadásul egy kis játékkal is kedveskednek nektek, méghozzá egy isteni Virgin Mojito ajándékcsomagot nyerhettek! A játék részletes leírását a videó alatti leírásban találjátok. Sok sikert mindenkinek! :)

Tovább olvasom

Ezek nélkül nem mozdulok ki a nyáron

2017 június 10.

top5nya_riterme_kek.jpgEbben a videóban összeszedtem 5 nyári szépségápolási terméket, amik nálam a legjobbnak számítanak a nagy melegben. :)

Tovább olvasom

PROGRAMAJÁNLÓ - Balaton Sound 2017.

2017 június 05.

Már évek óta hagyomány nálam a Balaton Sound. Év közben nem nagyon szoktam eljárni szórakozni, inkábba munkáé a főszerep. Nyáron viszont egy kicsit ki tudok szakadni a mindennapokból és jó egy picit a fesztiválokon lazítani. Szerintem többször is említettem már, hogy nekem a Balaton Sound a kedvenc fesztiválom a vízpart miatt, ugyanis a Balaton nálam nagy szerelem. :) Lent találjátok a hivatalos infókat a fesztivállal kapcsolatban és a fellépőket is, akik közül én már nagyon várok jó néhányat. :) Eddig minden évben találkoztam jó néhány emberrel közületek is, remélem idén is így lesz! Gyertek ti is, én biztosan ott leszek. :) 

Tovább olvasom

Ezeket szerettem májusban

2017 június 03.

majusikedvencek.jpgIsmét eltelt egy hónap, úgyhogy újra eljött az idő, hogy listába szedjem a kedvenceket. Most főleg dekorkozmetikumokkal van tele a lista, ugyanis zseniális darabokba futottam bele, amikről mindenképpen mesélni szerettem volna nektek is. :) Természetesen a termékek pontos neveit és árnyalatait most is megtaláljátok itt bejegyzésben vagy a videó alatti leírásban!

Írjátok meg ti is a kedvenceiteket! :)

Tovább olvasom
Oldal tetejére