Megújult az oldal! :)

2017 augusztus 17.

ke_pernyo_foto_2017-08-17_22_12_35.png

A héten teljesen rámjött a megújulás iránti vágy, és úgy éreztem, hogy a korábbi blogfelület már nem inspirál, ezért elkezdtem dolgozni kicsit rajta, először apróságokkal..aztán egy komplett költözés és újragondolás lett belőle és végül elkészült egy teljesen új köntös, ami szebb és jobb, mint valaha! Rengeteg munka volt 7 év bejegyzéseit áköltöztetni és átnézni mindent, hogy működjön, de azt mondom, hogy már 95%-ban rendben van minden, szóval alig vártam, hogy megmutathassam nektek is. Nagyon büszke vagyok rá és remélem ti is szeretni fogjátok annyira, mint én! :)

beautyjunkie.hu

Hatalmasat buliztunk Follow Annával és Festyvel a Szigeten

2017 augusztus 16.

ne_vtelen-1.jpgTegnap vége lett a Szigetnek, és elképesztően jól éreztem magamat! Szinte furcsa, hogy ma már nem kell készülődni és indulni.. végül majdnem minden nap kint voltunk, szóval elég nehéz lesz visszaállni a mindennapokra. Szokás szerint nektek is hoztam egy rövid kis videót, remélem átadja a hangulatot és tetszik majd! :) Ti voltatok a Szigeten?

Tovább olvasom

Pixibag 2017. július

2017 augusztus 09.

pixibag2017julius_beautyjunkie_3_2.jpgÁltalában inkább Pixibox lány vagyok, mert őszintén szólva jobban szoktak izgatni azok a márkák, amik abba a kategóriába esnek. VISZONT! A Pixibag irtó cuki kis neszerekkel és táskákkal szokott érkezni, ami pedig lássuk be..a gyengém. Szóval, amikor megláttam ezt a nyári kiadást, azonnal megdobbant a szívem, és Bea annyira tündér volt, hogy el is küldte nekem az egész baget. Végül annyira jól jött ki az időzítése ennek a nyári kiadásnak, hogy úgy ahogy van, el is vittem magammal nyaralni ezt a pakkot, és úgy döntöttem, hogy Horvátországban próbálgatok ki mindent. :)

Tovább olvasom

Ezeket szerettem júliusban

2017 augusztus 08.

juliusikedvencek2017_1.jpgMára a júliusi kedvenceimet gyűjtöttem össze egy videóba, amik egyben a nyári kedvencem is lettek. Egytől egyig nagyon jó kis darabok, kiállták a hőséget, velem voltak a nyaralás alatt és fesztiválozni is, szóval számomra nélkülözhetetlenek. A legnagyobb kedvenceim mégis a napsütés, a családommal töltött idő, a pihenés és a Balaton Sound volt ebben a hónapban. Remélem nektek is szuperül telik a nyár! :) 

Tovább olvasom

VLOG - Ezer év után végre újra eljutottam a tengerhez!

2017 augusztus 05.

horva_torsza_g-vlog.png

A héten érkeztem haza egy kis nyaralásból - végre én is eljutottam egy igazi láblógatós, tengerben pancsolós, kikapcsódós nyaralásra! :) Ezer éve nem voltam már ilyen helyen, inkább városnézős programokra mentünk, viszont már nagyon hiányzott a tenger. Ezúttal Horvátországban jártunk, Lovran és Opatija volt tervben és végül mindkét helyet meg is néztük, de főleg strandoltunk és pihentünk. Készül ide a blogra egy hosszabb képes beszámoló is, hasonlóan a milánóihoz, viszont első körben ebben a rövid kis videóban meg szerettem volna nektek mutatni mennyire csodálatos része ez a horvát tengerpartnak! Nagyon ajánlom mindenkinek, aki még nem járt esetleg itt. :)

Ha tetszett a videó, akkor ne felejtsetek el nyomni egy likeot, és ha van kedvetek írjátok meg kommentben, hogy ti merre voltatok idén nyáron, vagy esetleg mit ajánlotok ilyen kis nyári kikapcsolódáshoz. :) 

Tovább olvasom
Oldal tetejére