Megújult az oldal! :)

2017 augusztus 17.

ke_pernyo_foto_2017-08-17_22_12_35.png

A héten teljesen rámjött a megújulás iránti vágy, és úgy éreztem, hogy a korábbi blogfelület már nem inspirál, ezért elkezdtem dolgozni kicsit rajta, először apróságokkal..aztán egy komplett költözés és újragondolás lett belőle és végül elkészült egy teljesen új köntös, ami szebb és jobb, mint valaha! Rengeteg munka volt 7 év bejegyzéseit áköltöztetni és átnézni mindent, hogy működjön, de azt mondom, hogy már 95%-ban rendben van minden, szóval alig vártam, hogy megmutathassam nektek is. Nagyon büszke vagyok rá és remélem ti is szeretni fogjátok annyira, mint én! :)

beautyjunkie.hu

Hatalmasat buliztunk Follow Annával és Festyvel a Szigeten

2017 augusztus 16.

ne_vtelen-1.jpgTegnap vége lett a Szigetnek, és elképesztően jól éreztem magamat! Szinte furcsa, hogy ma már nem kell készülődni és indulni.. végül majdnem minden nap kint voltunk, szóval elég nehéz lesz visszaállni a mindennapokra. Szokás szerint nektek is hoztam egy rövid kis videót, remélem átadja a hangulatot és tetszik majd! :) Ti voltatok a Szigeten?

Tovább olvasom

Pixibag 2017. július

2017 augusztus 09.

pixibag2017julius_beautyjunkie_3_2.jpgÁltalában inkább Pixibox lány vagyok, mert őszintén szólva jobban szoktak izgatni azok a márkák, amik abba a kategóriába esnek. VISZONT! A Pixibag irtó cuki kis neszerekkel és táskákkal szokott érkezni, ami pedig lássuk be..a gyengém. Szóval, amikor megláttam ezt a nyári kiadást, azonnal megdobbant a szívem, és Bea annyira tündér volt, hogy el is küldte nekem az egész baget. Végül annyira jól jött ki az időzítése ennek a nyári kiadásnak, hogy úgy ahogy van, el is vittem magammal nyaralni ezt a pakkot, és úgy döntöttem, hogy Horvátországban próbálgatok ki mindent. :)

Tovább olvasom

Ezeket szerettem júliusban

2017 augusztus 08.

juliusikedvencek2017_1.jpgMára a júliusi kedvenceimet gyűjtöttem össze egy videóba, amik egyben a nyári kedvencem is lettek. Egytől egyig nagyon jó kis darabok, kiállták a hőséget, velem voltak a nyaralás alatt és fesztiválozni is, szóval számomra nélkülözhetetlenek. A legnagyobb kedvenceim mégis a napsütés, a családommal töltött idő, a pihenés és a Balaton Sound volt ebben a hónapban. Remélem nektek is szuperül telik a nyár! :) 

Tovább olvasom

VLOG - Ezer év után végre újra eljutottam a tengerhez!

2017 augusztus 05.

horva_torsza_g-vlog.png

A héten érkeztem haza egy kis nyaralásból - végre én is eljutottam egy igazi láblógatós, tengerben pancsolós, kikapcsódós nyaralásra! :) Ezer éve nem voltam már ilyen helyen, inkább városnézős programokra mentünk, viszont már nagyon hiányzott a tenger. Ezúttal Horvátországban jártunk, Lovran és Opatija volt tervben és végül mindkét helyet meg is néztük, de főleg strandoltunk és pihentünk. Készül ide a blogra egy hosszabb képes beszámoló is, hasonlóan a milánóihoz, viszont első körben ebben a rövid kis videóban meg szerettem volna nektek mutatni mennyire csodálatos része ez a horvát tengerpartnak! Nagyon ajánlom mindenkinek, aki még nem járt esetleg itt. :)

Ha tetszett a videó, akkor ne felejtsetek el nyomni egy likeot, és ha van kedvetek írjátok meg kommentben, hogy ti merre voltatok idén nyáron, vagy esetleg mit ajánlotok ilyen kis nyári kikapcsolódáshoz. :) 

Tovább olvasom

Pandora - Do Friendship

2017 július 30.

pandora1.jpgMa, vagyis július 30. a Barátság Világnapja. Elkondolkodtatott picit ez az alkalom, mert bár nem vagyok a különféle napok híve, a barátság egy nagyon különleges dolog a számomra. Sosem voltam az a típus, aki magaköré gyűjtött nagy társaságot, inkább visszahúzódó vagyok és csak keveseket engedek magamhoz igazán közel. Szerencsésnek gondolom magam, hogy megvan az a néhány ember, akikre mindig számíthatok, és akikért én is mindent megteszek. Szeretem a munka előtti közös reggeliket, az áttelefonált délutánokat, a sírva nevetős pillanatokat..és igen, a csak sírósakat is, mert ezek is hozzánk tartoznak. Néha már természetesnek tűnhet, hogy mindig ott vagyunk egymásnak, pedig ezekért a kapcsolatokért is ugyanúgy dolgozni kell és időnként igenis meg kell ünnepelni, hiszen a barátság csodás dolog!

A Pandora legújabb kollekciója is a baráti összetartozást ünnepli, kifejezetten erre az alkalomra alkották meg a legújabb színes szövetkarkötőket. Választhatunk hozzá barátság charmokat, hogy rápillantva eszünkbe jusson a sok-sok közös élmény. 

Tovább olvasom

Clinique X Pixibox

2017 július 21.

cliniquexpixibox_2.JPGNagyon szerettem a korábbi Pixibox kollaborációkat is és vártam már, hogy a Clinique mit tud kihozni ebből a lehetőségből. Ez egy remek alkalom, hogy bemutatkozzon a márka, és reméltem, hogy az újdonságok mellett néhány ikonikus termékük is helyet kap majd a dobozban. Lássuk mit rejtett a doboz és mi a véleményem róla! :)

Tovább olvasom

Ilyen volt a Balaton Sound 2017.

2017 július 20.

balatonsound2017beautyjunkie8.JPG

Az idei Balaton Sound nagyon ígéretesnek hangzott, és ismét nem kellett csalódnom, istenien éreztük magunkat! Már-már hagyomány, hogy tesómmal és Festyvel megyünk, és minden évben nagyon várom. :) A legnagyobb kedvencem idén is Hardwell volt, elképesztően jó záró bulit csapott vasárnap. De természetesen hatalmas élmény volt Robin Schulz, Kygo, Marshmello, Zedd, Sigma, Dua Lipa és a többiek is. Ez a vízparti fesztivál hangulat pedig semmihez sem fogható. Jövőre ugyanitt! <3 

Hoztam néhány képet és a bejegyzés végén pedig megtaláljátok a videót, amit készítettem a Balaton Soundról. :) 

Tovább olvasom
Oldal tetejére