Neogence hidratáló ásványi BB krém SPF50

2016 május 27.

neogence_bb_krem_1.jpgNagyon sokszor említettem, hogy megtaláltam a kedvenc alapozómat a Bobbi Brown Skin Foundation személyében, de elfogyott és aztán mégsem vettem újra. Tavasszal ugyanis újra rámtört a BB krém láz és kezembe került a Neogence BB krém, amit gyakorlatilag azóta le sem raktam, és minden reggel azóta is ezt használom, most fog elfogyni. Lássuk hosszútávon hogy vált be!

Tovább olvasom

KÉSZÜLJ VELEM! #2 - Első benyomások, hétvégi tervek

2016 május 26.

Újra egy készülődős-csacsogós videót hoztam nektek. Egy ragyogó sminket álmodtam meg keddre, ennek az elkészítését vettem videóra és kicsit hosszú lett, de annyi újdonságot próbáltam ki mostanában, ráadásul volt olyan köztük, amit elsőként a videóban használtam..egyszerűen nem tudtam szó nélkül elmenni ezek mellett. :) 

Tovább olvasom

VLOG - Sajtótájékoztató és egy kis városnézés Bécsben

2016 május 17.

be_cs_thumbnail.jpgMég áprilisban Bécsben töltöttünk egy napot Festyvel, kicsit kirándultunk és megnéztük a legújabb Calvin Klein ékszereket egy gyönyörű tetőteraszon a Duna mentén. Csak most volt időm összevágni az anyagot, pedig azóta már újra kint jártunk..egyszerűen imádom Bécset. :) 

Tovább olvasom

Vienna - Black & White Stripes

2016 május 14.

wien_outfit_beautyjunkie_fashionblogger_2.jpg

Mostanában Festyvel gyakran járunk ki Bécsbe, mert egyre többször kapunk meghívást a különböző sajtóeseményekre és tulajdonképpen közel is van. Imádom Bécset, gyönyörű a város és minden egyes alkalommal meglepődök, hogy átengednek a zebrán. :D Nagyon örülök egyébként, hogy újra van lehetőségem felfrissíteni picit a német tudásomat, az angol mellett bevallom ritkán veszem elő bármelyik másik tanult nyelvem, de sajnálnám, ha elvesznének. 

Egész nap lógott az eső lába, de ezenkívül meleg volt és szerencsére megúsztuk eső nélkül a napot, és tudtunk egy kicsit sétálgatni a belvárosban. A fotók a Parlament előtt készültek, ez az egyik kedvenc környékem egyébként, mert akármerre nézünk gyönyörű épületekbe botlunk. <3

Tovább olvasom

Egyedi telefontok néhány kattintással

2016 május 11.

img_3554_2.jpg

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én rendszeresen vadászom az újabbnál újabb telefontokokat. Nagyon sajnáltam, amikor le kellett cserélnem a telefonomat, mert az összes tokom “elveszett” így. Sokáig elvétve lehetett csak az újra tokokat kapni, ráadásul sokszor nem is tetszett igazán. Régóta kerestem már ilyen személyreszabható telefontokokat, szóval nagyom örültem, amikor megkeresett a UniqShop.hu csapata. Készítettem egy válogatást az én tokaimról és összeszedtem minden információt, ha ti is kedvet kapnátok hozzá. :)

Tovább olvasom

Hétköznapi hajápolási rutinom

2016 május 05.

thumbnail_dove.jpg

Sokszor kérdeztetek a hajammal kapcsolatban, ezért több ilyen videót és bejegyzést is tervezek a jövőben, én imádom kenegetni a hajamat mindenfélével, szóval szívesen adom át nektek is a tapasztalataimat. Ebben a videóban egy átlagos napi hajápolási rutinomat mutatom meg nektek, így szoktam a hétköznapokon elkészíteni a frizurámat. Néhány tippet is megosztok veletek, ami nekem bevált, remélem tetszik majd nektek. :)

Tovább olvasom

Így előzd meg a kellemetlen pillanatokat

2016 május 04.

img_4059.JPGIzzadásgátlókról és dezodorokról ritkán esik szó, mert talán nem olyan színes és izgalmas téma, mint egy újabb smink kollekció, ennek ellenére fontos része a mindennapjainknak, és kellemetlen lehet, ha nem a megfelelő terméket használjuk. Többször kerestetek már meg privát e-mailben a dezodorokkal kapcsolatban, de most, hogy jön a jó idő, mindenképpen be szeretnék mutatni nektek itt a blogon is egy igazi kincset, amit én is használok. 

Tovább olvasom
Oldal tetejére