Programajánló - Glamour Glammies szépségnap az Arena Plazában

2017 május 19.

banner_03_1.pngEgy kis programajánlóval érekeztem ma, ugyanis képzeljétek, idén is megrendezésre kerül a Glammies szépségnap az Arena Plazában. Ezen a napon a legújabb kozmetikai és szépségápolási termékeket egy szuper szépségnap keretein belül próbálhatjátok ki május 27-én az Arena Plazában, ráadásul mindenféle akciókkal és meglepetéssel várják a programra látogatókat. Én valószínűleg ott leszek, nézzétek meg a programokat és akciókat és, ha ti is kedvet kaptok hozzá, akkor biztosan össze fogunk futni :)

Tovább olvasom

VIDEO - Áprilisi kedvencek és csalódások 2017.

2017 május 16.

a_prilisi_kedvencek_thumbnail.jpg

Ebben a videóban az áprilisi kedvenceimet szedtem össze, és most becsúszott sajnos néhány csalódás is. Néha előfordul, bármilyen körültekintő próbál az ember lenni, viszont ezekről is kell beszélni. Szerencsére sokkal több volt a pozitív most is, sőt egészen szuper dolgokba futottam bele áprilisban is, szóval ha érdekel benneteket, hogy mik voltak ezek, akkor nézzétek meg a videót! :)

Ha van kedveteke, írjátok meg ti is, hogy miket szerettetek előző hónapban vagy ha volt valamilyen csalódásotok, akkor azt se hagyjátok magatokban! :)

Tovább olvasom

A hajam története & hajápolási tippek

2017 május 08.

ahajamto_rte_nete.jpg

Mára a kedvenc témámat hoztam el nektek, ami nem más, mint a hajápolás. Úgy vettem észre, hogy ti is nagyon szeretitek, ugyanis máig a legnépszerűbb posztjaim mind hajápolással kapcsolatosak, és rengeteg kérdést szoktatok nekem feltenni ebben a témában. Egy egyik legnépszerűbb ilyen bejegyzésem még 2012-ben született, amikor elmeséltem nektek a feketéből szőkévé válásom történetét, de azóta nem született ennyire átfogó bejegyzés. Most úgy döntöttem itt az ideje a folytatásnak, és mesélek egy kicsit nektek, hogy mi a helyzet mostanában a hajammal és miket használok. 

Tovább olvasom

Különleges Anyák Napi meglepetések az Omoroviczától

2017 május 03.

omorovicza_arioso_3.JPGAz Omorovicza az Arioso virágüzlettel közösen megálmodott egy csodálatos virágcsokrot, amely kizárólag Anyák Napja alkalmából elérhető az Arioso üzleteiben és webshopjában. Minden megvásárolt Anyák Napi csokor mellé egy voucher jár ajándékba, amely egyszeri 20% kedvezményre jogosít az Omorovicza üzletben, illetve egyszeri 4 000 HUF kedvezményre az Arioso üzleteiben. Továbbá minden csokor mellé egy Omorovicza utazó ajándékdoboz jár.

Szintén Anyák Napja alkalmából az Omorovicza Pop Up Spa-t szervez a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben. A pár napos esemény alatt a vendégek egy egyedi arckezelést élvezhetnek a szálloda csodálatos SPA-jában, ahol a kezelőszobát a Fleurt Virág Dekoráció öltözteti fel.

Tovább olvasom

Egy nap Milánóban

2017 április 28.

egynapmilanoban.jpg

Márciusban egy napra Milánóba utaztunk Ákossal és arra gondoltam, hogy érdemes lenne róla egy picit írni, illetve összeszedem nektek a kedvenc helyeimet is. Milánó az egyik kedvenc helyem egyébként, mert szerencsére nagyon közel van, isteniek az ételek, gyönyörű hely és nem mellesleg pont ideális akár egy egy napos kiruccanáshoz is! Egy videó is készült most a legutóbb, ezt is megtaláljátok a posztban. Remélem tetszik majd nektek ez a kis összefoglaló! :) 

Tovább olvasom

Így csempéssz egy kis tavaszi hangulatot a lakásba!

2017 április 28.

airwick2.jpgEgyszerűen imádom a tavaszt, és igyekszem minden tekintetben "tavasziasítani" nem csak a ruhatáramat, de az otthonomat is. Olyan apróságokkal szoktam játszani, mint mondjuk egy vidám párnahuzat vagy egy kis virág. Sajnos én képtelen vagyok hosszútávon életben tartani a kaktuszokon kívül mást, de azért mindig próbálkozik az ember, időről-időre azért beszerzek egy két növénykét, amik aztán anyunál landolnak egy kis újraélesztésre. :D Na de azért az illatukat imádom, és bár télen nagy illatgyertya felhasználó vagyok, valahogy melegben nem esik olyan jól gyertyákat gyújtani..nem tudom ti hogy vagytok vele. Most kipróbáltam az Air Wick Pure Areoszol spray-t és erről hoztam nektek egy kis beszámolót!

Tovább olvasom

PANDORA - Anyák Napja

2017 április 25.

pandora_anyaknapja_beautyjunkie_4_2.jpgA PANDORA Anyák Napi kollekcióból hoztam nektek megmutatni néhány darabot, hogy ha nem tudjátok mivel kedveskedjetek, akkor egy kis ötletet tudjatok meríteni esetleg. Illetve egy kicsit mesélek is, szokás szerint. :)

Tovább olvasom
Oldal tetejére